VBO makelaar / makelaardij te Wouw, Roosendaal
Akkermans Makelaardij: Makelaar in Roosendaal, Wouw, Heerle, Moerstraten en omstreken. Huis of woning kopen of verkopen

Aanbod

Bergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUWBergsestraat 18 WOUW

Bergsestraat 18 WOUW

Monumentale Villa op residentiele locatie.


Geheel GERENOVEERDE, AUTHENTIEKE VILLAType

Karakteristieke, monumentale villa op een riant perceel van 918 m2. Het betreft een voormalige pastorie, welke onlangs geheel gerenoveerd is met behoud van alle originele details. Dit statig object is gelegen op een residentiƫle locatie in het centrum van Wouw. Door de ligging en de enorme ruimte kent deze woning veel mogelijkheden. Een praktijkruimte aan huis, B&B of dubbele bewoning behoren alle tot de mogelijkheden. Op de woning is de bestemming Gemengd met de aanduiding 2 van toepassing, waardoor detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen op de begane grond toegestaan zijn.


Begane grond

Representatieve entree, welke eerst toegang verschaft tot een royale tussenhal met garderobe.
Vervolgens betreedt u middels 2 authentieke klapdeuren de gigantische fraaie hal met aan het einde een schitterende bordestrap. Deze wordt gekenmerkt door de adembenemende lichtinval van twee reusachtige, bijzonder zeldzame glas-in-loodramen.

Aan de linkerzijde van de hal treffen we de kamer en suite aan, welke door middel van de originele schuifdeuren is gescheiden en in totaal een riante living vertegenwoordigt van ca. 70 m2.
In het tuingerichte zitgedeelte is een Leenders design houtkachel geplaatst en heeft u middels twee openslaande deuren toegang tot het originele verhoogde terras.
Vanaf dit terras is er middels een fraaie trap toegang tot de achtergelegen privacy biedende tuin.

Aan het einde van de hal onder de bordestrap bevindt zich het toilet.

Aan de rechterzijde van de hal treffen we de schitterende erkerkamer aan van ca. 25 m2, welke een panoramisch uitzicht biedt over de voorgelegen omgeving, en niet te vergeten de schitterende Lambertuskerk, welke zijn oorsprong kent in 1270. Mede door deze ligging is deze erkerkamer eventueel uitermate geschikt als praktijkruimte.

Aansluitend een gesloten keuken, welke is voorzien van de nodige inbouwapparatuur.

Recht voor de bordestrap vinden we de toegang tot de originele keuken, welke nog geheel intact is gebleven. Het originele keukenblok, voorzien van het authentieke granieten werkblad, de tegelvloer en servieskast zijn alle nog aanwezig. Deze ruimte kan geheel naar wens worden ingericht en is voor meerdere doeleinden geschikt. Witgoedaansluitingen zijn hier reeds aanwezig.

Vanuit de voormalige keuken zijn de bijkeuken en grote berging bereikbaar. De bijkeuken bevindt zich eveneens nog in originele staat. De berging is ca. 30 m2, voorzien van een betonvloer en een vaste trap naar de bergzolder.
Vrijstaande berging met roldeur en separate loopdeur van ca 45 m2.

Via een royale dubbele openslaande poort is de naastgelegen oprit te bereik


Eerste verdieping

Middels de schitterende bordestrap komen we aan op de wederom riante overloop met balustrade en vaste bordestrap naar de zolderverdieping. Ook vanuit hier is er weer zicht op de twee reusachtige, bijzonder zeldzame glas-in-loodramen die ook hier zorgen voor de schitterende lichtinval.
Vanuit de overloop heeft men toegang tot de 5 grote slaapkamers (32 m2, 25 m2, 25 m2, 18 m2 en 10 m2), de badkamer en het toilet.

Geheel gemoderniseerde badkamer met tweepersoons hoekligbad en grote inloopdouche met rainshower. Het geheel wordt gecomplementeerd door een luxe staand wastafelmeubel met marmeren blad en dubbele wastafels, geheel in authentieke stijl.

Het naastgelegen bijzonder royale toilet is tevens geheel gemoderniseerd in dezelfde authentieke stijl als de badkamer.


Tweede verdieping

Grote open zolder van circa 180 m2 met een hoogte van ruim 5 meter, waardoor het realiseren van een extra verdieping tot de mogelijkheden behoort. Hier bevindt zich de CV installatie (2017) en er is tevens een witgoedaansluiting aanwezig.


Bijgebouwen

Aanpandige berging van ca. 30 m2, voorzien van een betonnen vloer en een vaste trap naar de bergzolder.

Vrijstaande berging met roldeur en separate loopdeur van ca 45 m2.


Algemeen

Bouwjaar ca. 1922
Inhoud ca. 2195m3
Perceeloppervlak ca. 918m2
Woonoppervlak ca. 550m2Bijzonderheden

De complete woning is gerenoveerd, te weten:
Alle wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk
Gehele elektra (inclusief 12 groepen tellende meterkast), waterleiding en afvoersysteem vernieuwd
Het gehele dak is gerenoveerd (nieuwe dakpannen en lood)
Schilderwerk (zowel binnen als buiten) 2018/2019
Alle kamers voorzien van massieve houten parketvloeren in passende stijl
Grotendeels na geĆÆsoleerde tussenvloeren
CV ketel vernieuwd in 2017
Gehele tuin inclusief straatwerk opnieuw aangelegd
Authentieke zolderkap
Nog alle originele schouwpartijen aanwezig in nagenoeg alle ruimten
Vele mogelijkheden door de gemende bestemming
Mogelijkheid beroep aan huis / dubbele bewoning
Tuin

Royale voor- en zijtuin, uitgevoerd met graszoden, sierbestrating en rondom sierhekwerk met een drietal openslaande poorten. De achtertuin waarborgt de nodige privacy.


Vraagprijs

€ 875000 k.k.


Aanvaarding

in overleg


Bezichtiging

Uitsluitend via ons kantoor


Het bovenstaande is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.
Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Akkermans Makelaardij
Bijltje 4
4724 DW Wouw
Tel.: 0165-303900 / 06.53.18.52.06
Fax.:


info@akkermans-makelaardij.nl